Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Не можем да очакваме от нашия премиер

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Не можем да очакваме от нашия премиер
Коментари Харесай

ПР специалист: Управляващите показаха, че нямаме устойчивост на властта, нямаме и отговори

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Не можем да чакаме от нашия министър председател или от щаба да приказват с тона на кралицата. Всеки е с неговата роля и неговия облик и приказва от свое име. Не е значимо единствено какви са думите, а и кой ги споделя. Хората, които сега ни приказват от екраните за изключителното състояние като че ли нямат вътрешното разбиране, че това ще свърши с добър излаз. Целият спор в Народното събрание е по същия метод - те като че ли не са наясно по какъв начин ще излезем от тази обстановка. Докато кралицата дали предвид на нейната възраст има съображение да успокои хората, тъй като множеството от нас ще бъдат живи. Така разяснява държанието на първите мъже в страната, които всекидневно ни осведомят за изключителното състояние и решенията, които вземат през последните седмици ПР експертът Пепи Димитрова в ефира на Нова тв.

Това, което ръководещите на всички равнища, за жалост, демонстрираха е, че нямаме построена резистентност на властта. Не сме я имали преди рецесията и няма по какъв начин да я има в този момент. А в границите на една дейна рецесия няма по какъв начин да изградим положителни модели, в случай че преди нея не ги е имало, разяснява експертът.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР